Laadukkaan palvelun kuivausliike

WD Kuivaus

Olemme erikoistuneet vesivahinkojen kartoitukseen ja rakenteiden kuivauksiin sekä uudelleenrakentamiseen. WD:ssä työskentelee 18 kuivausalan ammattilaista, joilla on vankka alan tuntemus ja tietotaito tehtäviin liittyvistä yksityiskohdista. Viihtyisät ja toimivat tilamme sijaitsevat Viherlaaksossa, keskellä Espoota. Saamme vuosittain noin 5000 toimeksiantoa toimialueellamme.

Yritystarina

Lehtiset, Lindholm, Karlsson ja Selenius  päättivät 1999 perustaa kuivausyrityksen. Taustalla oli miesten vahva osaaminen alan yrityksissä.

Lue WD Kuivauksen syntytarina

Yhteinen asia

WD kuivauksen vahvuus on tiimihenki, työt hoidetaan yhdessä toisiamme auttaen. Samaan aikaan meillä vallitsee vastuun kulttuuri. Jokainen hoitaa toimeksiannon  alusta loppuun. Uskomme mallin tuottavan asiakkaallemme parhaan asiakaskokemuksen sekä samalla se tarjoaa mielekkään työtavan WD:läisille.

Välineet kunnossa

Kuivaus ja mittauslaitteet ovat alan huippua. Meille työkalut ovat yhtä tärkeitä kuin osaamisemmekin. Huollamme laitteemme säännöllisesti ja asiakkaamme saavatkin tiloihinsa aina uusilla suodattimilla varustetut kuivaimet.

Ripeä

Kun sinulla on tarve, pyrimme olemaan paikalla pian. Mikäli sinulla on niin sanotusti tilanne päällä, tarjoamme apua vuorokauden ympäri.

Henkilökohtainen

Meillä voit asioida suoraan kartoittajan kanssa. Sama henkilö vastaa työmaasta aina alusta loppuun asti.

Luotettava

Pidämme huolen siitä, että ongelmat kartoitetaan ja hoidetaan kuntoon.

 

Vastuullista toimintaa

tilaajavastuu

Meillä kaikki tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet on hoidettu. Olemme luotettava kumppani. Kaikilla tekijöillämme on työmailla liikkuessaan valttikortti. Lue tilaajavastuusta

Osaaminen ajantasalla

vtt

Ammattitaito on meille tärkeä. Kaikilla työntekijöillämme on työmme vaatima koulutus ja siitä todisteena VTT:n sertifikaatti.

var

WD on VAR:in auktorisoima kuivausliike.

liitto

WD on perustajajäsenenä Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden liitossa.