WD kuivaus

Monipuolinen kosteusasiantuntija avuksesi, WD Kuivaus on alansa ykkönen

Olemme monipuolinen kosteusasiantuntija pääkaupunkiseudulla. Meillä on pitkä historia vesivahinkojen selvittämisessä sekä niiden korjaamisessa. Sisäilmaongelmien tutkiminen kannattaa aloittaa heti, jos tuntuu siltä, että tiloissa on kosteus- tai homevaurioita. Me tulemme nopeasti paikalle tekemään kosteusmittauksia. Mikäli kosteutta on, voimme tehdä myös kuivauksen.

Olemme aina olleet edelläkävijä ja meillä on markkinoiden modernimmat kuivauslaitteet. Teemme kuivausta pinta-, rakenne- sekä tilakuivauksena. Vesivahingon sattuessa on paikalla oltava todella pian ja siksi me toimimme nopeasti. Henkilö, joka tekee alkukartoituksen, on yhteyshenkilönäsi alusta loppuun. Hän vastaa siitä, että työmaalla työt sujuvat hyvin jokaisessa vaiheessa. Meille on tärkeintä se, ongelman syy ratkaistaan eikä vain pyritä tilojen kuvaamiseen mahdollisimman nopeasti sekä tekemään uudelleen rakennus. Haluamme pitää toimintamme vastuullisena.

WD kuivaus

Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä

Lomakkeen täyttäminen ja saamasi tarjous ei vielä sido sinua mihinkään.

Onko sinulla asunnossasi vesivahinko? Tuntuuko sisäilma tunkkaiselta? Ota meihin yhteyttä ja me tulemme kartoittamaan tilanteen sekä teemme sinulle toimenpide-ehdotuksen. Meiltä saat kilpailukykyisen tarjouksen.

Kosteusmittaus Helsinki  * Emme jaa tietojasi.

  Vahinkoja sattuu ja asiantuntijat auttavat korjaamisessa

  Olemme hyvin laajasti perehtyneet vesivahinkoihin sekä tilojen kosteusmittauksiin. Palvelukonseptimme sisältää myös valvontaa eli märkätilavalvonta tehdään korjausrakentamisen yhteydessä. Eristyksen onnistuminen vaatii aina asianmukaisen suunnitelman, hyvän toteutuksen sekä hyvin tehdyn pohjatyön. Siksi alusta on oltava aina kuiva ennen kuin eristystä voidaan luotettavasti asentaa. Eristevalmistajat antavat tuotteillensa hyvän takuun, mutta se edellyttää, että työ niillä on tehty asianmukaisesti sekä heidän ohjeidensa mukaisesti. Sisäilmaongelmien tutkiminen kertoo hyvin sen, jos tilassa on kosteusongelma. Mikäli tiloissa on jo tunkkaisuutta tai jopa homeen hajua, saattaa ongelma olla jo rakenteissa asti. Me tutkimme tilanteen ja annamme sinulle luotettavan arvion siitä, miten asiassa on edettävä.

  WD kuivaus

  Rakenteiden kuvaus sekä desinfiointipalvelut

  Niissä tilanteissa, joissa rakenteita ei pystytä purkamaan, hoidamme niiden desinfioinnin kemiallisesti. Desinfiointipalvelut kuuluvat osana palveluumme ja teemme sen siinä laajuudessa kuin kuivauksen yhteydessä on tarpeen. Tarve arvioidaan aina erikseen tapauskohtaisesti. Desinfiointitoimilla varmistamme sen, että lopputulos on mahdollisimman puhdas eikä kosteudesta ole enää haittaa sen jälkeen, kun kaikki korjaustoimenpiteet on tehty. Ota meihin yhteyttä ja me kerromme sinulle lisää tarjoamistamme desinfiointipalvelusta. Me teemme kaikkemme, että huoneistosi rakenteet ovat jälleen kunnossa ja asuminen voi jatkua ilman ongelmia.

  WD kuivaus
  WD kuivaus
  WD kuivaus

  WD Kuivaus on asiantuntija alallaan

  Meiltä löytyy seuraavia sertifikaatteja