WD perustettiin hyväksi työpaikaksi

WD syntyy hetkessä

Yrityksen perustamisen taustalla olivat työkaverit, joilla oli samankaltaisia ajatuksia siitä miten kuivausliikettä tulee pyörittää. Lopulta lähtölaukauksena toimi Petrin aloite eräänä iltana.  Tuolloin hän totesi itsekseen, että nyt perustetaan kokonaan uusi kuivausliike, ikään kuin kaveriksi rakennusliikkeelle. Osa miehistähän työskenteli tuolloin omistamassaan rakennusliikkeessä.  Soittokierros kavereille käynnisti suunnittelun jo seuraavana päivänä.  Juna eteni ripeästi ja miehet perustivat WD kuivaus Oy:n vuonna 1999. Työt aloitettiin kahden miehen voimin. Hommia riitti heti alkumetreiltä hyvin. Miehet näkivät tuolloin miten kuivausala kasvoi. Tarvetta markkinoilla oli.

Kehitystä ja kasvua

Vaikka vauhti oli kova, ei yrittäjien mieleen tullut laajentaa toimintaa liian nopeassa tahdissa. Ajatuksena oli kasvaa hallitusti tilausmäärien kasvun myötä. Ensimmäiset toimi- ja varastotilatkin kävivät pian ahtaiksi, jolloin siirryttiin uusiin toimitiloihin.

Me huolehdimme siitä, että täällä on hyvä työskennellä.

Petri Lehtinen

Työntekijöillä on käytössään työhön tarvittavat asianmukaiset työkalut sekä alaan kuuluva koulutus. Yrityksen toimintatapaan kuuluu, että jokainen vastaa omasta työstään, näin asiakas saa parasta mahdollista palvelua.

WD on vähän kuin jääkiekkojoukkue, siellä on sekä maalintekijöitä että pakkeja, mutta olemme kaikki samaa jengiä.

Marcus Lindholm

Yhteishenki edelleen tallella

Vuonna 2013 tuli jälleen tarve uusille toimitiloille. WD:n yhteishenki näytti merkityksensä kun uusien toimitilojen saneeraus omin voimin Viherlaaksossa alkoi.

Oli hienoa tulla tänne saneerattaviin tiloihin työpäivän jälkeen. Alakerta oli vielä palasina, mutta uuni ja kahvinkeitin toimivat. Nämä porukan yhteiset kahvihetket, joissa istuttiin yhdessä ja suunniteltiin illan työtehtäviä, muistan aina.

Niklas Karlsson

Työyhteisön hyvää henkeä kuvaa loistavasti se, että jopa viikonloppuisin työntekijät saattavat poiketa käymään. Usein mukana saattavat olla myös lapset ja puolisokin, jopa vanhemmat. Samalla saattaa syntyä jokin puuttunut raportti, mutta pääasiassa tänne poiketaan hengailemaan.

Parasta WD:ssä on se tunne kun avaa oven ja kokee työpaikalle tulon mukavaksi.

Yritystä omistaa ja siinä työskentelee edelleen perustajajäsenistä Petri Lehtinen, Marcus Lindholm ja Niklas Karlsson. Nykyisin yritystä on mukana omistamassa koko henkilökunta.