Saneerauspalvelut

Edulliset ja ammattitaitoiset palvelut vesivahingon sattuessa

Saneerauspalvelut

Kokonaispalvelu

Vesivahingon sattuessa järkevä vaihtoehto on kokonaispalvelu. Me kartoitamme vaurion laajuuden, hoidamme purkutyöt sekä kuivauksen ja sen lisäksi rakennamme sinulle tilat uudelleen. Tämä on sinulle kaikkein helpoin ratkaisu eikä sinun tarvitse kääntyä kuin yhden yrityksen puoleen. Teemme kaiken ammattitaidolla.

Saneerauspalvelut

Kosteuskartoitus

Kosteuskartoituksia moniin eri tarkoituksiin

Tarjoamamme kosteuskartoitus tehdään silloin, jos sinulla on käynyt tiloissasi vesivahinko. Teemme myös myyntikartoituksia tiloissa, joissa on vesipiste. Selvitämme, mikä on tilojen sen hetkinen kunto.

Kuivauspalvelut

Meiltä saat myös ammattitaitoiset kuivauspalvelut. Kun vesivahinko on sattunut, on kuivaaminen aloitettava mahdollisimman pian. Aloitamme kuivauksen kartoituksen jälkeen ja tavoitteemme on kuivata sekä rakenteet että pinnat. Käytämme pintakuivausta, rakennekuivausta tai tilakuivausta tarpeen mukaan. Koulutettu henkilökuntamme ja modernit kuivauslaitteemme ovat käytettävissäsi.

Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake jo tänään ja saat vastauksen meiltä nopeasti, viimeistään 48 tunnin kuluessa.

Kosteusmittaus Helsinki  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaamme ovat antaneet meille palautetta

  Asiakkaidemme arvioita vesivahinkoprojekteistamme

  Tajusimme jossakin vaiheessa, että kylpyhuoneessa ei kaikki ole niin kuin pitäisi. Epäilimme vesivahinkoa seinän välissä ja kutsuimme tämän yrityksen tekemään kosteusmittauksia. Nopeasti huomasimme, että epäily oli oikea. Seinä purettiin ja sieltä löytyi vuotava putki. Yritys aloitti kuivaustoimet ja he myös rakensivat tilat uudelleen. Tämän yrityksen valinta oli todella hyvä päätös.
  Marja ja Sami
  Kylpyhuoneen vesivahinko
  Teetimme remonttia ja urakoitsija huomasi, että keittiön kaapiston takana oleva seinä on huomattavan kostea. Kutsuimme nopeasti tämän yrityksen tutkimaan tilannetta ja hoitamaan kuivaustyöt. Lisäksi otimme heidät valvomaan kylpyhuoneen puolella märkätilojen rakentamista. Olemme todella tyytyväisiä palveluun, joka toimii luotettavasti sekä hintakin on kohtuullinen.
  Pasi ja Niina
  Kuivauspalvelut
  Olen jo pitkään käyttänyt tämän yrityksen palveluita myyntikartoituksissa. Joka kerta olemme saaneet luotettavia raportteja. Yritys todella osaa asiansa ja tekee työnsä erittäin hyvin. Olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun ja siihen, että raporttia ei koskaan tarvitse odottaa päiviä vaan sen saa käyttöönsä nopeasti. Suosittelemme heitä ehdottomasti myyntikartoitusten tekemiseen.
  Juhani S
  Myyntikartoitukset

  Yrityksemme on sertifioitunut sekä vakuutettu

  Meiltä löytyvät tarvittavat vakuutukset sekä sertifikaatit vesivahinkojen korjaamiseen.