Kuivauspalvelut

Mitä kuivauspalvelut tarkoittaa?

Kuivaustekniikka valitaan kuivauksen mukaan

Pintakuivaus otetaan käyttöön silloin, kun kuivausta tarvitsee tehdä suihkunurkkauksissa, keittiössä tiskikonevuotojen yhteydessä tai allaskaapin alla. Tällöin yleensä on pettänyt jokin laite tai vesieriste. Rakenteet ovat kastuneet pinnoitteen alta. Pinnoitteet ja tasoitteet poistetaan sekä kytketään koneellinen kuivaus. Pintakuivaukset kestävät yleensä 1-2 viikkoa.

Kuivaustekniikka on valittava sen mukaan, millaisesta kuivauksesta on kysymys. Esimerkiksi tilakuivaukseen käytetään kuivaimia ja tuulettimia heti sen jälkeen, kun tilasta on poistettu irtovesi. Näin voi käydä, jos kellariin on valunut runsaasti vettä. Tässä tilanteessa pyritään ylimääräinen kosteus poistamaan mahdollisimman nopeasti sekä hallitusti. Sillä ehkäistään irtaimiston ja rakenteiden turha kostuminen.

Toimintasäteemme on Uusimaa, vaikka toiminta alueemme useimmiten on Helsinki. Kuivaustarpeita on suhteellisen paljon, joten ota meihin yhteyttä ja kerro meille, millaisesta tapauksesta on kysymys.

Kuivauspalvelut

Varaa meiltä aika ja me tulemme paikalle

Kuivauspalvelut toteutetaan kartoituksen jälkeen

Kosteusvaurio voi olla pitkittyessään myös riski asukkaiden terveydelle. Kosteus rakenteissa voi kasvattaa bakteereita ja hometta, josta puolestaan muodostuu myrkyllisiä yhdisteitä. Tällaisten vaurioiden löytyminen voi olla hankalaa. Niitä usein aletaan etsiä vasta sen jälkeen, kun terveyshaittoja on jo ilmennyt. Homekorjaus tai talon purkaminen on ratkaistava tutkimusten jälkeen. Mielenkiintoista onkin se, että tunkkainen homeen haju ei välttämättä ole jatkuvaa vaan siihen voivat myös vaikuttaa erilaiset säätilat ja jopa vuodenaika. Ongelma kannattaa tutkituttaa asiantuntijalla, joka antaa parhaan arvion, voiko rakenteita enää edes korjata.

Kosteusmittaus Helsinki



  * Emme jaa tietojasi.

  Vastaamme yhteydenottoosi 48 tunnin kuluessa

  Lomakkeeseen tulevat tiedot on helppo täyttää ja lomakkeen voi lähettää muutamassa minuutissa. Voit esittää meille kysymyksiä tai pyytää tapaamista. Vastaamme kysymyksiin ja sovimme kanssasi tapaamisajasta. Saatamme myös esittää sinulle lisäkysymyksiä saadaksemme tarkempaa tietoa kohteesta ja sen ongelmista. Tulemme mahdollisimman nopeasti tutustumaan tilanteeseen sekä tekemään arvion, miten on syytä edetä.

  Kuivauspalvelut

  Kuivaustoimet on aloitettava nopeasti

  Kun kosteusvaurio on todettu ja sen laajuus on saatu selville, on myös kuivaustoimet aloitettava mahdollisimman nopeasti ettei rakenteille synny enempää vahinkoa. Siksi tulemme mahdollisimman nopeasti paikalle katsomaan tilanteen.

  Rakennekuivaus on tehtävä hyvin huolellisesti. Betonilaattaan joudutaan poraamaan reikiä, joiden kautta letkustolla kierrätetään kuivaa ilmaa. Betonilaatta pystytään kuivaamaan niin hyvin, ettei välttämättä purkutöitä tarvita.

  Käytämme kuivauksessa niitä toimenpiteitä, millä katsomme saavamme kaikkein parhaimman lopputuloksen. Jokainen kohde on aina erilainen ja siksi kuivaus räätälöidään kullekin kohteelle sellaiseksi, että siitä saadaan paras hyöty. Lisäksi jokaisessa kohteessa kuivausta seurataan säännöllisesti kosteusmittauksilla. Siinä vaiheessa, kun kosteus on rakenteissa normaali, voidaan kuivaaminen lopettaa ja laatia loppumittausraportti tehdyistä toimenpiteistä.

  Kuivaustekniikka sallii sen, että tiloista tulee kuivat ja tavoitteenamme on aina tehdä takuukuivia. Tämän jälkeen voi aloittaa tilojen uudelleen rakentamisen sen pohjalta, että kosteutta ei ole.

  Kuivauspalvelut
  Kuivauspalvelut
  Kuivauspalvelut

  Asiakkaiden palautteet

  Kuivauspuhallin ja muut kuivaustoimenpiteet

  Liikehuoneistomme kellaritiloihin valui vesi yhden yön aikana ja aamulla oli täysi kaaos. Meidän oli äkkiä saatava vesi pois kellarista sekä kuivaustoimet käyntiin. Sain yritykseen nopeasti yhteyttä. Kun vesi oli pumpattu pois, saimme välittömästi tilakuivauksen käyntiin. Toiminta oli niin nopeaa, että rakenteisiin ei ehtinyt tulla kosteutta. Osa myyntiartikkeleista tosin kastui myyntikelvottomiksi.
  Markus C.
  Tilakuivaus
  Vanhempieni luona oli tiskikonevuoto ja ilmeisesti sitä ei huomattu riittävän ajoissa. Pinnoitteen alla olevat rakenteet olivat jonkin verran kastuneet, mutta asiantuntija oli sitä mieltä, että se saadaan parin viikon kuivauksella kuntoon. Tämä yritys korjasi myös tilat kuvauksen jälkeen. Palvelu oli todella hyvää ja asiantuntevaa, kiitos siitä!
  Erno H.
  Pintakuivaus
  Oli kamalaa huomata, että meillä oli ollut vesivuoto jo pitkään. Kosteus ole levinnyt laajasti rakenteisiin ja hetken tuntui, että tuleeko tästä talosta enää mitään. Kutsuimme yrityksen paikalle tutkimaan tilannetta. Meille kerrottiin, että kuivatus vie aikaa ja sen jälkeen joudutaan tekemään vielä desinfiointi. Se aika kannatti tuhlata, nyt kaikki on kunnossa!
  Tarjaleena K.
  Rakennekuivaus

  Kuivaustekniikka toimii ammattitaitoisen henkilökunnan käsissä

  Sertifioituneet työntekijämme osaavat työnsä

  Olemme aina panostaneet siihen, että työntekijämme saavat riittävästi koulutusta ja sertifioituvat. Siksi Kosteusmittaus Helsinki on pääkaupunkiseudulla yksi tunnetuimmista kosteusmittaukseen, kuivaukseen sekä uudisrakentamiseen käytetty yritys.

  Yrityksemme työntekijät ovat kokeneita ja suhteellisen kauan alalla olleita sekä työhönsä hyvin sitoutuneita. Heidän avullaan vesivahinkosi jälkeinen tila saadaan nopeasti hallintaan, kuivaus käynnistettyä sekä näiden jälkeen kaikki rakennetaan sääntöjen mukaisesti.

  Tarjoamamme kuivauspalvelut ovat laadukasta työtä ja käytämme ammattitaitoisten työntekijöiden lisäksi viimeisintä tekniikkaa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ota meihin yhteyttä ja kerro meille, millaisesta vesivahingosta on kysymys. Me tulemme nopeasti katsomaan tilanteen ja kuivaus saadaan mahdollisimman pikaisesti aloitettua. Jätä yhteystietosi ylempänä olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Tilanne ei ole aina niin huono, miltä se ensin saattaa näyttää.