Kosteuskartoitus

Mitä kosteuskartoitus tarkoittaa?

Pintamittaus on suuntaa antava mittaus

Rakenteiden kosteusarvot eivät lainkaan ole kiinni kiinteistön tai huoneiston iästä. Siihen vaikuttavat, millainen suunnittelutyö on alun alkaen tehty, miten rakentaminen on sujunut ja onko noudatettu hyvää rakennustapaa. Laiminlyönnit ja huolimattomuudet yleensä kostautuvat tavalla tai toisella jossakin vaiheessa. Ongelman voi aiheuttaa hyvin pieni virhe rakentamisessa.

Pintamittaus kertoo suuntaa antavasti, millaisesta tapauksesta on kysymys. Tätä menetelmää käytetään usein juuri märkätiloihin tehtäviin kartoituksiin. Eristeisiin tai mihinkään muuhunkaan ei siinä vaiheessa porata reikiä. Tämä mittaus perustuu vertailumittauksiin, joita tehdään kuivaksi todetun sekä kostean alueen välillä. Alue, joissa kosteus on huomattavan korkea, voidaan rajata todella tarkasti.

Toimintamme keskipisteenä on Helsinki ja pääkaupunkiseudun alue, mutta käymme tekemässä mittauksia myös muualla Uudellamaalla. Ota meihin yhteyttä ja kerro, mihin haluat meidän tulevan. Oheisella lomakkeella yhteydenotto onnistuu helposti.

Kosteuskartoitus

Varaa meiltä aika ja sovitaan tapaaminen kohteessa

Kosteuskartoitus tehdään mahdollisimman nopeasti

Kosteuden mittaaminen rakenteista suoritetaan pääosin vahinkoalueen ympäristöön porattujen reikien kautta. Teemme aina niin laajan tutkimuksen, että varmasti pystymme rajaamaan vahinkoalueen luotettavasti. Käytämme pohjapiirrosta hyödyksemme sekä kuvaamme siihen vahingon laajuuden vakuutustarkastajaa varten. Tämän kartoituksen tarkoituksena on selvittää kosteuden määrä kantavissa rakenteissa sekä mahdollisissa betoni- ja tiilirakenteissa. Selvitämme myös, millainen kosteus on eristemateriaaleissa sillä hetkellä, kun mittausta tehdään. Mittaukset suoritetaan mittalaitteilla, jotka ovat hyvin tarkkoja. Tämän toimenpiteen jälkeen saat hyvin kattavan arvion siitä, millaisesta kosteusvahingosta on kysymys.

Kosteusmittaus Helsinki  * Emme jaa tietojasi.

  Ota meihin yhteyttä, vastaamme 48 tunnin sisällä

  Lomakkeen täyttäminen ei vie sinulta kauaa. Meille puolestaan on hyvin tärkeää se, että saat meiltä vastauksen nopeasti. Vastaamme viimeistään 48 tunnin kuluessa sekä tulemme mahdollisimman nopeasti katsomaan kohdetta ja voimme antaa siitä ensimmäisen arvion. Haluamme, että voit nukkua yösi suhteellisen rauhallisesti sen jälkeen, kun olet kontaktoinut meitä.

  Kosteuskartoitus

  Vesivaurioiden mittaaminen on tarkkaa työtä

  Meille on tärkeää se, että mittaukset tehdään luotettavasti ja se, että saat meiltä täyden kuvan sen hetkisestä tilanteesta. Olemme jo pitkään panostaneet palvelumme laatuun ja luotettavuuteen.

  Mittausten jälkeen saat meiltä raportin todella nopeasti. Sen pohjalta voimme keskustella ja arvioida toimenpiteitä eteenpäin. Saat meiltä myös toimenpide-ehdotuksen eli miten projektissa tulee edetä.

  Meillä on pitkä kokemus mittausten tekemisestä ja siitä, että tulokset ovat hyvin luotettavia. Kerromme sinulle koko totuuden, vaikka se usein on melko karua kuultavaa. Vahingon laajuus ja sen aiheuttaja on kuitenkin selvitettävä mahdollisimman nopeasti, kun ongelma on havaittu. Liian usein on kuitenkin se tilanne, että vahinko on jo suuri ennen kuin se huomataan.

  Pintamittaus on hyvä tehdä silloinkin, jos vain on tunne, että kaikki ei tunnu olevan kunnossa. Näin kannattaa toimia vanhemmissa kiinteistöissä, jossa tilat ovat alkuperäisessä kunnossa.

  Kosteuskartoitus
  Kosteuskartoitus
  Kosteuskartoitus

  Asiakkaiden palautteet

  Vesieristeiden tarkastus ja kosteusmittaus

  Ostimme suhteellisen vanhan huoneiston ja kuulimme naapurilta, että siellä ei ole koskaan tehty remonttia. Meitä jäi vähän häiritsemään ajatus, että onko edes kosteuseristys kylpyhuoneessa sellainen, että se vielä toimii. Kutsuimme tämän yrityksen paikalle ja he mittasivat pintakosteutta. Onneksi mitään ei löytynyt, mutta päätimme kuitenkin uudistaa kylpyhuoneen eristyksen.
  Marke ja Joonas
  Vesieristeiden tarkastus
  Meillä oli remontti hyvää vauhtia etenemässä, mutta jossain vaiheessa heräsi epäilys, että onko kaikki sittenkään tehty oikein. Jotenkin kylpyhuoneen remontti eteni liian vauhdikkaasti. Löysimme tämän yrityksen ja he tulivat tekemään tarkastusta vesieristeiden osalta. Ei siellä ihan kaikki ollut niin kuin olisi pitänyt ja eristys laitettiin uusiksi.
  Jani ja Johanna
  Vesieristeiden tarkastus
  Meillä oli melko massiivinen vesivahinko keittiössä ja tämä yritys otettiin tutkimaan rakenteet. Se oli aika karu tilanne, kun rakenteet olivat päässeet jo melkoisen huonoon kuntoon. Remontille tuli jonkin verran hintaa ja jouduimme teettämään myös desinfioinnin osalle rakenteista. Saimme parhaan mahdollisen avun tältä yritykseltä ja olemme todella tyytyväisiä heidän palveluunsa.
  Hanna ja Janne
  Rakenteiden kartoitus

  Pintamittaus tehdään rakenteita rikkomatta

  Kutsu paikalle sertifioidut asiantuntijat

  Laadulla on varsin iso merkitys, kun puhutaan kosteusmittauksesta ja sen jälkeisistä toimenpiteistä. Kosteusmittaus Helsinki on kokenut yritys ja teemme vuosittain paljon mittauksia taloyhtiöille sekä yksityisille.

  Kaikki mittauksia tekevät asiantuntijamme ovat koulutettu tehtäväänsä ja he ovat myös suorittaneet sertifikaatteja. Katsomme, että tässä toiminnassa on tärkeintä se, että saamme hyvin tarkasti kartoitettua asiakkaan ongelman.

  Kosteuskartoitus pintamittauksena tulee tehdä kokeneen asiantuntijan avulla. Hänellä tulee olla riittävästi tietoa sekä mittarin toiminnasta sekä toisaalta myös erilaisten rakenteiden ominaisuuksista. Erilaiset materiaalit voivat kokemattomalle mittaajalle antaa vääriä tuloksia, jolloin välttämättä kohonneita kosteusarvoja ei huomata. Jos sinua askarruttaa tilojesi kosteus, ota meihin yhteyttä, me tulemme tekemään tiloihisi luotettavan mittauksen sekä annamme mittauksesta kattavan raportin toimenpide-ehdotuksineen.