Kokonaispalvelu

Mitä kokonaispalvelu tarkoittaa?

Tilannekartoitus vesivahingon jälkeen

Vesivahingon jälkeen on monta erilaista tehtävää, mitkä on suoritettavan oikeassa järjestyksessä. Kun on todettu, että kosteutta on pinnoissa tai rakenteissa, voidaan aloittaa rakenteiden tai rakennusten purkutyöt. Silloin näemme tarkemmin, kuinka kauan kuivauksessa menee ja millainen toimenpide se tulee olemaan. Kuivaus on aloitettava mahdollisimman nopeasti vahingon toteamisesta.

Tilannekartoitus antaa täydellisen kuvan siitä, miten laaja kosteusvaurio on ja onko myös rakenteissa kosteutta. Kartoitus on tehtävä niin laajasti, että löydämme kuivat rakenteet ja sen pohjalta voimme päätellä tarkasti, miten laajasta vauriosta on kysymys. Voimme rajata alueen esimerkiksi pohjapiirrokseen, jolloin se on käytettävissä myös vakuutustarkastajalla.

Päätoimipaikkamme on Helsinki, mutta teemme käyntejä koko pääkaupunkiseudun alueella sekä jonkin verran myös muualla Uudellamaalla. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on vesivaurio ja tarvitset sen tutkimisessa apua.

Kokonaispalvelu

Varaa aika ja me tulemme paikan päälle tutustumaan tilanteeseen

Kokonaispalvelu kattaa toimenpiteet kartoituksesta uudisrakentamiseen

Kartoituksen jälkeen rakenteiden kuivaus aloitetaan mahdollisimman pian. Kun laajuus on todettu, aloitetaan kohteen purkaminen niin pitkälle, että koko vauriossa kärsinyt alue saadaan kuivattua. Kartoitusvaiheessa on tehty jo toimenpidesuunnitelma, jonka mukaan edetään. Jälleenrakennuksen työt otetaan huomioon jo kartoituksen aikana, mutta se vaikuttaa myös purkamiseen. Purkamisesta sovitaan myös sinun kanssasi, koska tärkeintä kuivauksen jälkeen on jälleenrakennuksen aikana saada mahdollisimman hyvä lopputulos. Yleensä etukäteen pyritään päättämään, mitä materiaaleja käytetään ja nostetaanko rakenteiden teknistä tasoa edellisestä.

Kosteusmittaus Helsinki  * Emme jaa tietojasi.

  Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on toiminnastamme kysyttävää

  Kokonaispalvelu kattaa kaikki tehtävät, joita vesivaurion jälkeen on tehtävä, että kohde saadaan jälleen täydellisesti kuntoon. Vastaamme jokaisesta toimenpiteestä ja silloin sinulla on vain yksi urakoitsija koko tapahtumaketjussa. Se helpottaa sinua urakan seuraamisessa. Raportoimme sinulle säännöllisesti työn etenemisestä sekä sovimme kanssasi kaikista tarvittavista toimenpiteistä hyvissä ajoin.

  Kokonaispalvelu

  Saat meiltä nopean vastauksen

  Asiantuntijamme ovat kokeneita ja ovat olleet alalla jo suhteellisen pitkään. Heillä on hyvä kokemus vesivaurioiden tutkimisesta, kuivaamisesta sekä jälleenrakennuksesta tällaisissa kohteissa. He ovat valmiina auttamaan sinua vesivahingon sattuessa.

  Käyttämämme mittauslaitteisto sekä kuivauskalusto on alan viimeisintä tekniikkaa. Olemme aina olleet edelläkävijä näiden hankinnassa ja haluamme, että toimenpiteet suoritetaan mahdollisimman hyvin ja luottamuksella.

  Jos valitset mieltä kokonaispalvelun, vastaamme siitä, että kaikki tehtävät tulee hoidettua asianmukaisesti alkaen kartoituksesta ja päättyen jälleenrakennukseen. Työt etenevät sovitussa aikataulussa ja kuivumiselle annetaan riittävästi aikaa, ettei kosteuttaa tai hometta jää rakenteisiin. Työ tehdään siten, että tilanne palautuu täydellisesti siihen tilaan, mikä oli ennen vauriota.

  Tilannekartoitus tehdään tarkasti ja siinä jo huomioidaan, mitä jälleenrakennus vaatii. Joten suunnitelma tehdään mahdollisimman tarkaksi ja toimivaksi. Kuivuminen on tärkeä osa kokonaispalvelua.

  Kokonaispalvelu
  Kokonaispalvelu
  Kokonaispalvelu

  Asiakkaiden palautteet

  Kokonaispalvelu ja jälleenrakennus

  Ostimme uuden asunto-osakkeen, mutta jo heti alusta alkaen, jonkin erikoinen tuoksu oli meitä vastassa, kun tulimme kotiin. Emme heti tajunneet, että se voisi johtua vesivauriosta. Lopulta pyysimme tämän yrityksen varmuuden vuoksi tutkimaan tilannetta ja kartoituksessa paljastui melkoisen suuri kylpyhuoneen kosteusvaurio. Se tuli kuitenkin hyvin hoidettua ja nyt tilat ovat entistä ehommat.
  Teija ja Niko
  Kokonaispalvelu
  Tämä yritys oli tekemässä meille kartoituksen sekä kuivauksen, mutta toisen yrityksen piti tehdä jälleenrakennus. Tätä toista yritystä ei kuitenkaan näkynyt työmaalla, joten meidän oli pakko kysyä tältä yritykseltä apua. He tulivat hoitamaan vielä jälleenrakennuksen. Jos olisimme heti alusta pitäen olleet viisaampia, olisimme koko työn ottaneet heiltä.
  Joni ja Anni
  Jälleenrakennus
  Olimme asuneet jo vuosikaudet nykyisessä asunnossamme, mutta jossain vaiheessa alkoi tuntua, että kaikki ei ole kunnossa. Vesimittari raksutti, vaikka kukaan ei käyttänyt vettä. Meillä oli kohtuullisen massiivinen vesivuoto kodinhoitohuoneen puolella. Onneksi saimme tämän yrityksen tekemään kaiken kartoituksesta rakentamiseen. Kaikki toimi upeasti ja juuri siten, kun meille oli luvattu.
  Sini ja Miika
  Kokonaispalvelu

  Tilannekartoitus kertoo vahingon laajuuden

  Sertifioituneet työntekijämme ovat apunasi

  Palvelu, jota tarjoamme, kattaa kaiken kartoituksesta eteenpäin. Kokonaispalvelulla saat jatkossa tietynlaista huolettomuutta, koska Kosteusmittaus Helsinki hoitaa kaikki tehtävät alusta loppuun siihen asti, että kaikki on korjattu ja jälleenrakennus hoidettu.

  Haluamme pitää siitä huolta, että työntekijöillämme riittää pätevyys jokaista tehtävää tehdessä. Me käytämme vain ammattilaisia ja meillä on myöskin suomalaiset työntekijät. Heidän käsiinsä voit luottaa kokonaispalvelun tehtävät.

  Paras vaihtoehto on kokonaispalvelu silloin, kun sinusta tuntuu, että selviät helpommalla, kun yksi yritys hoitaa koko tehtäväkentän. Olemme rakentaneet palvelumme niin, että sinun ei tarvitse käyttää lainkaan muita palvelutuottajia. Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaisesta tilanteessa sinulla on kysymys. Me tarjoamme sinulla parasta palveluamme ja otamme sinuun yhteyttä todella nopeasti.